Nämä yleiset käyttöehdot sisältävät Bambui.fi-verkkokauppaa koskevat toimitus- ja sopimusehdot.

Bambui.fi-verkkokauppa on tarkoitettu yrityksille ja yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Veroerittely näkyy tuotteiden hinnoissa, ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa. Bambui.fi pitämä asiakasrekisteri on luottamuksellinen. Tietoja ei luovuteta eteenpäin, missään tilanteessa. Tilauksen yhteydessä tilaajan on ilmoitettava nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Tilaus on sitova tilaajan saatua kirjallisen tilausvahvistuksen.

1 Palveluntarjoaja ja verkkokaupan ylläpitäjä

Verkkokaupan ylläpitäjä on bambui.fi, laskuttajana Eklektea, y-tunnus 2824991-6.

2 Palvelun käyttäjä

Palvelun käyttäjää kutsutaan Asiakkaaksi riippumatta siitä, rekisteröityykö Asiakas palveluun. Tuotteita voi tilata myös ilman rekisteröintiä, mutta tilauksen yhteydessä vaadimme Asiakkaalta tietoja palvelun tilaamista varten. Nämä toimitusehdot koskevat kaikkia Asiakkaita, olivat ne yritys-, yhteisö- tai kuluttaja-asiakkaita.

3 Maksut ja hinnat

Tuotteet on hinnoiteltu ja hinnat merkitty tuotteen yhteyteen. Huomaa, että tuotteen eri versioiden hinnat voivat olla erilaiset versiosta tai tuotteen sisältämistä kappalemääristä riippuen. Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa hintoja vapaasti.

Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa kaikilla yleisillä maksutavoilla riippuen maasta ja veloituksen suorittaa Klarna Checkout. Klarnan maksutavasta lisää Klarna.fi omilla sivulla. Suomessa maksuvaihtoehdot ovat verkkopankki, luottokortit, lasku ja erämaksu.

4 Toimitus, omistusoikeus ja vaaranvastuu

4.1 Tekijänoikeudet

Tuotteet ovat tarkoitettu ainoastaan Asiakkaan omaan käyttöön. Näiden tuotteiden luovuttaminen eteenpäin muokkaamattomina katsotaan tekijänoikeuksien rikkomiseksi. Tuotteita ei saa kopioida tai jälleenmyydä ilman asianosaisen suostumusta.

4.2 Tuotteiden toimitus

Toimituskulu on aina tuotekohtainen ja vähimmillään 1,99€ euroa (kirjepostissa toimitettavat tuotteet). Verkkopalvelusta tilatessa toimitus tapahtuu aina postitse. Tuotteet toimitetaan kohtuullisessa ajassa, joka on normaalisti noin 2-5 vuorokautta tilauksen vastaanottamisesta. Jos tuote on loppu varastostamme, toimitusaika voi olla 2-5 viikkoa. Ilmoitamme tapauksista aina tilaajalle erikseen sähköpostitse tai tekstiviestillä.

Mikäli tilaukseen sisältyy useampia tuotteita, Palveluntarjoajalla on oikeus toimittaa tuotteet useammassa kuin yhdessä toimituksessa. Pyrimme minimoimaan pakkausjätteen ja toimittamaan tuotteet aina mahdollisimman ekologisella tavalla.

Toimitamme tuotelähetyksiä tällä hetkellä vain Suomeen. (Ulkomaantoimituksista voi kysyä sähköpostilla).

4.3 Omistusoikeus ja vaaranvastuu

Tuotteiden omistusoikeus siirtyy Asiakkaalle heti sopimuksen teon jälkeen. Tuotteen vaaranvastuu siirtyy Asiakkaalle, kun Asiakas on saanut tuotteen hallintaansa (esimerkiksi kuittaamalla sen postista).

Mikäli tuote on vahingoittunut kuljetuksen aikana, on siitä ilmoitettava välittömästi asiakaspalveluun, kuitenkin 5 vuorokauden kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta. Kuljetuksessa rikkoutuneen tuotteen tilalle pyrimme toimittamaan uuden, ehjän tuotteen, varastotilanteesta riippuen, mahdollisimman nopeasti ja ilman lisäkustannuksia.

5 Vaihto- ja palautus

Bambui.fi myöntää tuotteilleen 14 päivän palautusoikeuden. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia, käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Virheellisestä toimituksesta, viallisesta tuotteesta tai mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, on Asiakkaan tehtävä ilmoitus viipymättä osoitteeseen kauppa@bambui.fi

6 Takuu ja virhevastuu

6.1 Tuotteiden takuu


Takuu määräytyy valmistajan määrittelemien takuuehtojen mukaisesti. Ite tuotteet, Tea tuotteet ja Pipoi tuotteet takuu on 6 kk ostopäivästä.

6.2 Virhevastuu

Bambui.fi ei vastaa mahdollisista tuotteiden virheellisestä käytöstä johtuvista seurauksista. Bambui.fi ei myöskään vastaa mistään välittömistä, eikä välillisistä vahingoista tai haitoista, jotka johtuvat esimerkiksi siitä, että tuote ei vastaa Asiakkaan tarpeita, jotka poikkeavat tuotteen käyttötarkoituksesta.

(esimerkiksi hammasharja on tarkoitettu vain hampaiden ja suun puhdistamiseen)

Bambui.fi vastuu tehdystä tilauksesta rajoittuu aina sopimuksen purkamiseen ja mahdollisesti etukäteen maksettujen suoritusten palauttamiseen.

7 Muutokset

Bambui.fi verkkokaupalla on oikeus muuttaa näitä ehtoja yksipuolisesti. Käyttäjä hyväksyy palvelun kulloinkin voimassaolevat ehdot tehdessään ostoksia verkkokaupassa. (22.2.2020)