Mikä ihmeen Bambui?

Mikä ihmeen Bambui?

Olen ollut koko aikuisikäni kiinnostunut ympäristöstämme, luonnosta ja vaihtoehtoisista tavoista toimia osana biosfääriä.

Kierrätys ja hiilijalanjäljen minimoiminen ovat olleet aina tärkeitä asioita tehdessäni hankintoja ja valintoja elämässä ylipäätään.

Sanonta ”tieto lisää tuskaa” ei mielestäni pidä paikkaansa. Lukiessani artikkelia muovijätteiden räjähdysmäisestä lisääntymisestä maapallolla todettiin siinä jälleen kuinka käsittämättömän suuret jätelautat lainehtivat valtamerillä.

Tyynellämerellä on kokonaisia saaria peittynyt jätteisiin. Samassa artikkelissa törmäsin tilastotietoon, että neljä prosenttia kaikista muovijätteistä on käytettyjä hammasharjoja. Tämä yksityiskohta pysäytti niin että aloin oikeasti pohtimaan että voisin kantaa korteni kekoon.

Tämä on oma pieni ympäristötekoni, jolla voin myös herättää muita ihmisiä ajattelemaan, miten me kaikki voimme estää katastrofin laajenemisen. En osaa keksiä muovitonta pulloa, mutta voin tarjota muovittomia vaihtoehtoja kulutustuotteisiin kuluttajille ympäristö huomioiden ja biohajoavista raaka-aineista. Siitä se kaikki alkoi, hammasharjasta. -M

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.