Toimitusehdot


Yleistä

Bambui.fi on Eklektea tmi liiketoiminnan ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Eklektea tmi (y-tunnus 2824991-6 savustamonkatu 14, 20540 Turku). Eklektea pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.


Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna maksupalvelu. Voit maksaa ostokset verkkopankkimaksuna tai yleisimmillä luottokorteilla.


Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on postin kuljetuspalvelut. Lisätietoja postin omilta sivuilta www.posti.fi.


Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on 5 (viisi) arkipäivää, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.


Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien. Koskee kaikkia verkkokaupasta tilattuja tuotteita.

Asiakaspalautusten postikulut maksaa asiakas itse. Vastaavasti Eklektea sitoutuu maksamaan palautetun tuotteen alkuperäisen hinnan asiakkaalle kohtuullisessa ajassa ja varmistettuaan palautetun tuotteen eheyden. Rikkoutuneita ja käytettyjä tuotteita ei korvata. Mikäli tuote on särkynyt kuljetuksessa virheellisestä käsittelystä johtuen on tavaraa kuljettanut taho korvausvastuullinen. Tuotepalautuksiin tulee aina liittää palautuslomake, joka löytyy tästä linkistä.


Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme kauppa@bambui.fi